ورود / ثبت نام

HOMEX

تبدیل گاراژ به خانه

5/5

این گاراژ متعلق به خانواده ای بوده است که از آن استفاده نمی کردند. ساختار اصلی آن یک سایبان واقع در پشت محطوطه خانه بود که از طرفی زندگی در حوالی خطوط حمل و نقل عمومی نیاز به فضای گاراژ را از میان برمی داشت. بنابراین خانواده با گاراژ خداحافظی کرده و آن را به منظور خلق کلبه ای با یک اتاق خواب که توسط باغچه انبوه احاطه می شد، بازسازی نمودند.(تبدیل گاراژ به اقامتگاه).

منبع خبر l تحریریه پویانو

بازسازی خانه

خانه اصلی در کنار جاده جای گرفته و در سال ۱۹۰۸ ساخته شده است. موقعیت کلبه گستره وسیعی از باغ را پیش رو قرار می دهد. نمای آن پنجره های کمی دارد تا محرمیت حیاط پشتی را برای خانه اصلی حفظ کند. اولویت در این پروژه برقراری تعادل بین کیفیت و هزینه بود. دیوارها و سقف از پانل های سازه ای عایق یا SIP ساخته شده اند. باغ نیز به عنوان بخشی جدایی ناپذیر از این پروژه با گیاهانی چون مریم گلی، نوعی بامبو و سرخس های استرالیایی طراحی گردیده است.

بازسازی خانه

این کلبه علاوه بر اینکه برای میهمانان در نظر گرفته شده است، با توجه به نزدیکی به حمل و نقل عمومی و داشتن مبلمان کامل آن را به دانشجویان نیز اجاره می دهند. کلبه یک اتاق نشیمن کوچک، یک آشپزخانه با فضای غذاخوری، یک سرویس و یک اتاق خواب را شامل می شود. پنجره های بزرگ در دو انتهای کلبه، در نشیمن و اتاق، روشنایی و چشم انداز را به درختان بالغ افزایش می دهد که این درختان محرمیت واحد را در برابر همسایگان نیز تامین می کند.
یک آشپزخانه کوچک با هود درجا ساخته شده، در مرکز کلبه جای می گیرد. آشپزخانه همراه با سرویس یک بلوک میانی ایجاد می کند که اتاق خواب را از فضاهای عمومی جدا می کند. نورگیر سقفی فضای داخلی را در طول روز به خوبی روشن نگه می دارد. نورپردازی غیرمستقیم که در لبه های بالای کمد آشپزخانه و اتاق به طور مخفی قرار گرفته اند سقف را در شب روشن می کند. در این فضا رویه میز ناهارخوری از بقایای کفپوش ساخته شده است.

بازسازی خانههمانطور که از اتاق دیده می شود، بخشی از دیوار به درب سرویس رهنمون می شود. شیشه درب به طور یکپارچه مات شده است تا محرمیت را حفظ کند در حالی که نور را از سرویس به سراسر فضای راهرو پخش می کند.

بازسازی خانه
در تبدیل گاراژ به اقامتگاه صاحبان خانه کابینت های روشن با کاشی های تیره را برای کف حمام استفاده کرده و بدین ترتیب در فضا تضاد زیبایی ایجاد نموده اند. هم چنین یک پنجره امکان تهویه طبیعی را در این فضا فراهم آورده است.
طبق گفته طراح یکی از مزیت های پانل های SIP، که به عنوان سازه کلبه به کار رفته، این است که آن ها سراسر طول اتاق را می پوشانند و این امکان را فراهم می آورند که در فضای داخلی یک دیوار یکپارچه در زیر سقف شیروانی داشته باشیم.

بازسازی خانه

در این تصویر چشم اندازی به کلبه از کنار خانه اصلی را مشاهده می نمایید. خانه را درختان و گیاهان مختلفی احاطه کرده است که از آن ها می توان به مریم گلی اشاره نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

edit 1 a

تغییر بزرگ در خانه کوچک

وقتی می‌خواهیم در یک فضای کوچک تغییر ایجاد کنیم به دلیل محدودیت فضا کار سختی پیش رو داریم .درواقع هدف به وجود آوردن کاربری‌های بیشتر

بازسازی کلینیک

بازسازی دندانپزشکی خورشید

پروژه دندانپزشکی خورشید شرق در افسریه تهران واقع شده است . کارفرما در ابتدا با پیش فرض داشتن ۷ یونیت دندانپزشکی در این فضا قرارداد

rec 61 a

بازسازی بیمارستان کودکان

بیمارستان ها همیشه یادآور خاطرات ناخوشایندی برای همه ما هستند. هیچ کدام از ما دوست نداریم گذرمان به آن فضا بیفتد چه برسد به کودکان